Alpakkapojat

Kylänpäässä asustaa joukko eläimiä. Joukossa on viisi alpakkaa, Ken, Diego, Juan, Erne ja Federico aka Fredi. Neljä vaaleaa ja yksi mustankirjava alpakkapoika. Nämä pojat ovatkin toimineet innottajina alpakkaneuleiden maahantuonnile. Tulevan syksynä on vihdoin tulossa meidän ihan omaa, poikien villasta tehtyä alpakkalankaa.

Ken nauttii kevään auringosta.

Pikkuponit

Mitä olisikaan rustholli ilman poneja? Meidän pikkuponit Moses, Dolly ja Odessa ovat supersöpöjä kaikki kolme. Odessa v. Landtzicht on uusin tulokas suoraan Hollannista ja hänellä onkin valiovanhemmat. Moses on puolalainen ponisekoitus jonka nimi pitäisi olla Elvis, sillä hänellä on sulavat ja nopeat liikkeet ja upea kampaus. Dolly on joukon pienin, korkeutta vain 85 cm, mutta hän kyllä osaa pitää puolensa siitä huolimatta. Lehmänkirjava miniponi on Liettuassa syntynyt.

Dolly ja Moses talvikarvassa.
Odessa v. Landtzicht

Kanala

Kanalassa asuu tällä hetkellä viisi daamia ja yksi komea kukko.

Pihaterroristit Jeppe & Jerry

Mahdottoman uteliaita kavereita, joilla välillä unohtuu kotipihan rajat kun seikkailevat yhdessä. Kilttejä molemmat, mutta ilmeisen kuuroja koska luoksetulokäskyn käydessä ei näy ketään. Tosin jääkaapin oven avaus kuuluu ilmeisesti kilometrin päähän sillä kun ovi käy niin nämä kaksi ovat tikkana paikalla.

Kauniit katit Hilma & Alma

Pohjanmaalta saakka piti nämä karvaiset siskokset hakea. Reissu kyllä kannattai, sillä hiiriä ei ole näkynyt koskaan ja jopa kyykärmeet saa heiltä tarvittaessa kyytiä.